Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، علی خطیبی در نشست معاونان مالی اداری، مدیریت منابع دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، مراکز آموزش عالی و روسای پارک های علم و فناوری در گزارشی از اعتبارات سال گذشته دانشگاه ها اظهار داشت‌: اعتبارات در سال ۱۴۰۰ برای مجموعه آموزش عالی ۴۱ درصد افزایش یافت که برای دانشگاه ها بیش از ۱۰۰ درصد تخصیص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به روند نزولی بودجه آموزش عالی بعد از سال ۹۸ عنوان کرد: این روند را در سال ۱۴۰۱ تغییر دادیم و شیب نزولی بودجه را صعودی کردیم.

معاون مالی اداری وزارت علوم ادامه داد: همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی که از سال گذشته تصویب شده بود، قرار بود از محل فروش املاک و اموال پرداخت شود.

وی گفت: به دلیل فروش نرفتن اموال، روسای دانشگاه ها از محل های دیگری این مبالغ را پرداخت کردند، ولی در ۲ ماه آخر سال دستگاه های نظارتی توضیحاتی خواستند و در نهایت جلوی تخصیص اعتبارات گرفته شد.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به حل و فصل همسان سازی حقوق اعضای هیئت علمی وزارت علوم با اعضای غیربالینی وزارت بهداشت در مجلس شورای اسلامی گفت: قرار شد محل تامین حقوق اعضای هیات علمی وزارت علوم از بودجه عمومی دانشگاه باشد.

دانشگاه مسئولیت اجتماعی خود را انجام دهد 

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه، لزوم توجه به مسئولیت اجتماعی دانشگاه ها را یادآور شد و تاکید کرد: دانشگاه باید به جامعه شهری پیرامون خود در همه زمینه ها توجه کرده و خدمات بدهد تا مردم هم نسبت به دانشگاه و جامعه دانشگاهی دید مثبتی داشته باشند.

خطیبی ادامه داد: در برخی مجامع وقتی می خواهیم بگوییم ماهواره، موشک با واکسن ساخت اعضای هیات علمی است و وزارت خانه های دیگر از آن استفاده می کنند دشوار است زیرا افکار عمومی نسبت به رسالت و خدمات دانشگاه اقناع نشده است.

معاون اداری مالی وزارت علوم ادامه داد: دو هزار و ۷۰۰ میلیارد متر مربع بنای نیمه‌کاره در مجموع آموزش عالی داریم که باید تکمیل شود.  

وی تصریح کرد: در مجموع ۳۰ سفر استانی رییس جمهوری آموزش عالی یکی از محورها بوده و تکمیل پروژه ها مطرح شده است. بر این اساس ۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه ها جذب شده و قصد داریم پروژه های عمرانی با پیشرفت بالای ۵۰ درصد را که مصوبه ماده ۲۳ هم داشته باشند، کامل کنیم.  
 

وی به معاونان مالی و اداری دانشگاه ها توصیه کرد در نظارت بر پروژه ها و انتخاب پیمانکارها دقت کنند؛ زیرا سیستم آموزش عالی از پاک ترین سیستم هاست و نباید توسط برخی مجموعه های فاسد دچار مشکل شود.

دانشگاه های مهم دنیا چطور اداره می شوند؟  

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از سخنان خود به بررسی شیوه اداره دانشگاه های دنیا پرداخت و گفت: دانشگاه ام آی تی آمریکا بر اساس گزارش سال ۲۰۱۲ اصلا بودجه دولتی نداشته، هزینه های دانشگاه از سرمایه گذاری، شهریه و خدمات تامین شده است. همچنین دانشگاه استنفورد بودجه دولتی نداشته و ۴ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۲ درآمد داشته، دانشگاه توکیو ۳۶ درصد از خود را از بودجه دولتی تامین کرده است.

خطیبی افزود: بودجه دانشگاه های وزارت علوم در سال ۹۵ به طور متوسط از ۷۲ درصد بودجه دولتی، ۲۲ درصد شهریه، ۶ درصد خدمات تامین شده است. این رقم در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ افزایش یافت و ۸۲ درصد از بودجه دولتی تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: مجموع درآمد اختصاصی دانشگاه ها در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۸ درصد بود و به ۵ هزار و ۴۲۰ میلیارد تومان رسیده است که از این میزان ۴۳ درصد درآمد حاصل از شهریه بوده است.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به ضرورت توجه به منابع درآمدی متفاوت گفت: جذب دانشجویان بین الملل یکی از راه های کسب درآمد است، این دانشجویان سفیران بین الملل ایران خواهند بود و باید زمینه را برای حضور آنها با هماهنگی سازمان امور دانشجویان فراهم کرد.

وی خاطرنشان کرد: اکنون ۹۳ هزار دانشجوی بین الملل در کشور تحصیل می کنند، ۱۷ هزار دانشجوی دیگر تا اول مهر وارد روند تحصیل در ایران می شوند. اگر این تعداد به ۳۲۰ هزار دانشجوی بین الملل برسد، جذب بودجه خوبی برای دانشگاه ها خواهد بود.

به گزارش ایرنا، نشست معاونان مالی اداری دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پارک‌های علم و فناوری امروز (سه شنبه) در تالار علامه امینی دانشگاه تهران در حال برگزاری است.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری همسان سازی دانشگاه عضو هیات علمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری همسان سازی دانشگاه وزارت علوم تحقیقات و فناوری همسان سازی دانشگاه عضو هیات علمی معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم تحقیقات و فناوری بودجه دولتی آموزش عالی دانشگاه ها بین الملل هیات علمی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۴۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که مهم‌ترین مولدسازی تاریخ حوزه مسکن در حال روی دادن است، گفت: ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن مهر در حال ساخت است که برای این پروژه‌ها یک ریال متقاضی واریز نکرده و هیچ وام بانکی ندارند. هیچ ریالی در بودجه به این پروژه‌ها تخصیص داده نشده اما تمامی آنها به پایان رسیده است.

وی افزود: عملیات آماده سازی پروژه‌های واحدهای مسکونی در حال انجام است و در اراضی شهری و روستایی بیش از ۱۰۰ هزار هکتار زمین در مدار آمده است.

وی با بیان این‌که هزینه‌های عملیات آماده سازی اراضی باید از افراد گرفته شود، گفت: ۸۰ تا ۹۰ درصد از این هزینه‌ها از افراد گرفته نمی‌شود و آن را به سال‌های آتی انتقال می‌دهیم.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: گلوگاه اصلی ما در حال حاضر تأمین منابع مالی است که بخشی از آن شبکه مالی و بانکی کشور است. سال گذشته نسبت به سال قبل عملکرد بانک‌ها بهتر بود اما فاصله هزینه‌ها با پرداختی‌ها بسیار است و امسال نیاز است که بانک‌ها همکاری بیشتری داشته باشند.

بذرپاش با اعلام این‌که در حوزه صنعت شهرها تفاهم نامه ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی امضا شده است از هدف‌گذاری تأمین یک میلیون زمین روستایی خبر داد و اضافه کرد: تاکنون ۶۷۰ هزار قطعه زمین تأمین شده و امیدواریم تا تابستان یک میلیون زمین روستایی را تأمین کنیم.

کد خبر 6097610 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • مرتفع شدن مشکل منابع مالی پروژه راه آهن دورود به خرم آباد
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • استقبال خاورمیانه از ساخت‌وساز ماژولار
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد