Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@06:42:41 GMT

بودجه عمرانی باید عادلانه تر توزیع شود

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۵۶۴۶۳

بودجه عمرانی باید عادلانه تر توزیع شود

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: برای تکمیل پروژه های عمرانی که در حال حاضر نیمه کاره است بالغ بر ۷۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است که اگر پروژه جدیدی نیز تعریف نکنیم تکمیل این پروژه ها سال ها طول خواهد کشید.

صدیف بدری در گفت و گو با ایسنا، در ارزیابی از لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در حوزه عمرانی، بیان کرد: وضعیت بودجه عمرانی نسبت به بودجه جاری در لایحه بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۱ در مقایسه با سال های قبل تغییر چندانی نکرده است، اما مواردی نظیر مشارکت بخش خصوصی در حوزه عمرانی از سال ۹۶ به بعد در لوایح بودجه دیده شده است که اقدامات و تدابیر خوبی برای تحقق آن پیش بینی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار کرد: در بودجه سال آینده نیز مجددا این موضوع دیده شده تا از توانمندی بخش خصوصی برای اجرای پروژه های عمرانی استفاده شود. ما در حوزه عمرانی باید به سمت جذب مشارکت بخش خصوص با در نظر گرفتن مشوق هایی حرکت کنیم.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: برای تکمیل پروژه های عمرانی که در حال حاضر نیمه کاره است بالغ بر ۷۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است، اگر پروژه جدیدی نیز تعریف نکنیم تکمیل این پروژه ها سال ها طول خواهد کشید. ما نیازمند به یک بازنگری اساسی در تعریف پروژه های عمرانی هستیم که دولت باید بر اساس آمایش سرزمینی و توزیع عادلانه بودجه این اقدام را انجام دهد.

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس در ادامه تاکید کرد: برخی از استان ها پروژه های عمرانی زیربنایی زیادی دارند اما برخی دیگر واقعا پروژه های کمی برای آنان تعریف شده است. باید در توزیع اعتبارات بودجه ای به سمت و سوی عدالت حرکت کنیم. بعد از گذشت ۴۳ از عمر انقلاب شاهد هستیم بخش هایی که بودجه بالایی دریافت می کنند همچنان ناراضی هستند و بخش هایی که بودجه کم تری دریافت می کنند ناراحت هستند. ما نیازمند توزیع عادلانه بودجه عمرانی کشور هستیم.

بدری افزود: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ اتفاق خاصی در حوزه پروژه های عمرانی رخ نداده است. ان شاءالله در مجلس یکسری چکش کاری ها صورت خواهد گرفت تا در طول سالیان آینده شاهد تحولاتی موثر در حوزه بودجه عمرانی کشور باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لایحه بودجه ۱۴۰۱ مجلس یازدهم استانی سیاسی پروژه های عمرانی بودجه عمرانی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۶۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی مهیایی بعد از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: درآمد سرانه گلستان در دولت سیزدهم نصف میانگین کشوری بود که اکنون بیشتر شده و از رتبه چهارم یک پله ارتقا یافت. امید است بتوانیم سرمایه گذاری‌های بیشتری در استان جذب کنیم تا به میانگین کشوری برسیم.

وی افزود: اعتبارات استان گلستان تا قبل از دولت سیزدهم چهار هزار میلیارد تومان بود که این رقم در دولت سیزدهم به ۱۶ میلیارد تومان رسیده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان با اشاره به اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام از اولویت‌های ما محسوب می‌شود، گفت: در استان هزار و ۲۰۰ پروژه نیمه تمام داشته‌ایم که این رقم به ۸۰۰ مورد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در سامانه منتاک استان‌ها پروژه‌های عمرانی و میزان اعتبارات خود را ثبت می‌کنند، افزود: در شهریور و بهمن سال گذشته گلستان توانست با ثبت اطلاعات خود در این سامانه رتبه پنج کشوری را به دست آورد.

وی یادآور شد: در سفر اول رئیس جمهور ۱۱۸ مصوبه با اعتبار ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیون تومان برای استان در نظر گرفته شد که از این مبلغ پنج هزار میلیارد تومان تخصیص پیدا کرد.

مهیایی اظهار کرد: در سفر دوم رئیس جمهور ۱۳۵ مصوبه با اعتبار ۱۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در استان در نظر گرفته شد که ۲۵ میلیارد تومان به اعتبارات عمرانی استان اضافه شد.

وی پروژه خلیج را یکی از مهمترین پروژه‌های استان دانست و گفت: عملیات اجرایی این طرح کمتر از ۱۸ ماه به پایان رسید که اگر این اتفاق رخ نمی‌داد ۶۰ هزار هکتار از اراضی استان در معرض ریزگردها قرار می‌گرفت.

معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: تا پایان سال گذشته بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان برای پروژه‌های آب و چهار هزار میلیارد تومان برای راه‌های استان اعتبار در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه استان گلستان دومین استان حادثه خیز کشور بود، یاد آورشد: با اقداماتی که انجام شد از ۹۵ نقطه حادثه خیز در استان به ۴۷ نقطه رسیدیم که این امر باعث شد ۵۸ درصد مرگ و میرها جاده‌ای استان کاهش یابد.

کد خبر 6100678

دیگر خبرها

  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی با ۱۸۸ هزار میلیارد تومان تکمیل شد
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • دسترسی بزرگراه همت غرب از بزرگراه چمران شمال
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت