Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@07:33:51 GMT

تعریف ۴۳۷ پروژه عمرانی در سال ۹۹ در شهر همدان

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۱۷۶۰۷

تعریف ۴۳۷ پروژه عمرانی در سال ۹۹ در شهر همدان

ایسنا/همدان رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای اسلامی شهر همدان گفت: در سال گذشته ۴۳۷ پروژه عمرانی در شهر همدان تعریف شد.

به‌گزارش ایسنا، حمید بادامی‌ نجات در صحن شورای شهر همدان، اظهار کرد: در سال ۹۹ تفریغ بودجه عملکرد قابل توجه‌ای داشت و در اصلاحیه بودجه، مبلغ بودجه شهرداری و سازمان‌ها از هزار میلیارد به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این عضو شورای شهر همدان با بیان اینکه به عبارتی در سال گذشته شهرداری موفق شد در نیمه سال ۲۰ درصد بودجه خود را افزایش دهد که در سال‌های گذشته بی‌سابقه بود، تصریح کرد: بودجه هزار و ۲۰۰ میلیاردی سال ۹۹ نقشه راه شهرداری همدان بود و از این مبلغ هزار و ۲۵۳  میلیارد و ۶۶ میلیون تومان محقق شد که پنج درصد افزایش یا انحراف مثبت نسبت به مصوب و اصلاحیه است و درآمد شهرداری همدان ۲۵ درصد افزایش درآمد داشت.

بادامی‌نجات بیان کرد: این درصد تحقق بودجه از سال ۹۱ تاکنون بی‌سابقه بوده و ۱۲۵ درصد تحقق داشته است، علاوه بر این در سال قبل همدان برای اولین بار توانست از اوراق مشارکت استفاده کند که روشی در راستای تأمین منابع مالی بود و برای شروع در شهرداری ۵۰ میلیارد اوراق مشارکت جذب شد.

وی با بیان اینکه در پیش‌بینی بودجه نسبت ۴۰ به ۶۰ رعایت شد که این نکته در هزینه‌ها هم رعایت شد و نقطه مثبت تفریغ بودجه است‌، افزود: نکته مثبت دیگر در تفریغ بودجه که جزو عملکرد دوره پنجم شورای شهر همدان است بحث بدهی‌های شهرداری است به‌طوری‌که در سال گذشته ۷۴ میلیارد تومان از بدهی‌های شهرداری را پرداخت کردیم.

این عضو شورای شهر همدان با اشاره به اینکه در پایان دوره پنجم بدهی‌ها نسبت به شروع این دوره کاهش پیدا کرد، اظهار کرد: همچنین درصد تحقق بودجه، درآمد و هزینه، پرداخت بدهی و درصد انجام پروژه‌های عمرانی عملکرد خوبی داشته است.

بادامی نجات با اشاره به اینکه شهرداری همدان در امر تحقق بودجه عملکرد مطلوبی داشته است، خاطرنشان کرد: شهرداری توانست با وجود افزایش ۲۰ درصدی نسبت به بودجه مصوب رشد چهار درصدی را در امر تحقق و وصول درآمدها به نمایش بگذارد.

وی افزود: تحقق عملکرد ۱۰۴ درصدی شهرداری در وصول درآمدها و عملکرد ۸۳ درصدی اجرای پروژه‌های عمرانی و پرداخت دیون و تعهدات قطعی شده سنواتی با تحقق  ۱۱۹ درصد در سال‌جاری در سال‌های گذشته بی‌سابقه بوده است.

نایب رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه در بررسی گزارش عملکرد عمرانی در مناطق و سازمان‌های شهرداری همدان تعدادی از پروژه‌ها با دلایل موجود فاقد عملکرد ریالی هستند، گفت: این پروژه‌ها پیشرفت فیزیکی داشته‌اند و عملکرد ریالی آنها تا تاریخ ارائه این گزارش محقق نشد بنابراین مقرر شد چنانچه اعتبار این پروژه‌ها در بودجه مصوب سال ۱۴۰۰ پیش‌بینی نشده است معاونت برنامه‌ریزی ترتیبی اتخاذ کند که در اصلاحیه متمم سال ۱۴۰۰ با اخذ مجوزات لازم آورده شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شوراي شهر تفریغ بودجه شهرداري شورای شهر همدان شهرداری همدان پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۷۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده

به گزارشگروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ  مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی با عنوان «بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (۲۱): حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت» آورده است که گزارش پیش‌رو به بررسی جداول تفضیلی اعتبارات حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت در بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، مقایسه رشد اعتبارات دستگاه‌های اصلی، سنجش میزان انطباق جداول با احکام بودجه‌ای سال ۱۴۰۳، ارزیابی سنجه‌های عملکردی و ارائه پیشنهاد‌هایی در این زمینه خواهد پرداخت. 

این گزارش بیان می‌کند که از جمله نکات مثبت و متمایز بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مقایسه با سنوات گذشته پررنگ‌تر دیده شدن و همچنین شفاف شدن موضوعات و دستگاه‌های مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در قالب جدول (۲۳) است. این امر نقش قابل‌توجهی در روشن‌تر شدن نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات و به‌ویژه نظارت عملیاتی‌تر در فرایند بودجه اعمال می‌کند. 

این گزارش مطرح می‌کند که علاوه‌بر این روشن شدن سهم هر یک از دستگاه‌ها و هم چنین میزان اعتبار اختصاص یافته به آنها از منابع بند «ب» تبصره «۱۳» را باید از جمله نکات مثبت دیگر لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در حوزه خانواده، زنان و جوانی جمعیت دانست.

 

* سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان

این گزارش ادامه می‌دهد که نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده در لایحه بودجه نشان‌می‌دهد این سنجه‌ها از یک‌سو جامع و مبتنی‌بر شرح وظایف تخصصی دستگاه‌ها طراحی نشده و از سوی دیگر مبنای پیش‌بینی مقدار ۱۴۰۳ در آنها روشن نیست. علاوه‌بر این عملیاتی نبودن برخی شاخص‌ها جهت سنجش و عدم تطابق با برنامه هفتم پیشرفت از دیگر ایرادات این سنجه‌هاست. 

* نظارت‌پذیرتر شدن و شفاف‌تر شدن هزینه‌کرد 

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش پیشنهاد می‌دهد که می‌شود با هدف نظارت‌پذیرتر شدن و شفاف‌تر شدن هزینه‌کرد اعتبارات حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت این موارد در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ اعمال شود؛ انتقال اعتبار تملک دارایی سرمایه‌ای دبیرخانه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از جدول (۹) ردیف‌های متفرقه به جدول (۷)، انتقال ردیف دبیرخانه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از ذیل سازمان برنامه و بودجه به ذیل نهاد ریاست‌جمهوری، پیش‌بینی بخشی از اعتبار جدول (۱۲) برای موضوع ساماندهی روش‌های جایگزین نوین در حوزه ناباروری و پوشش بیمه پایه آنها (حکم بند «ب» ماده (۸۱) مصوبه برنامه هفتم پیشرفت) از محل بخشی از اعتبارات بند «ترویج فرهنگ فرزندآوری و اقدامات مؤثر در راستای جوانی جمعیت».

* سنجه‌های عملکرد حوزه زنان خانواده و جوانی جمعیت

این مرکز همچنین پیشنهاد می‌کند که سنجه‌های عملکرد حوزه زنان خانواده و جوانی جمعیت در جدول (۷-۲) مبتنی‌بر مصوبه برنامه هفتم پیشرفت وظایف تخصصی دستگاه اصلاح و تکمیل شود. موضوع اختصاص زمین رایگان برای خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر زیر بیست سال و خانواده‌هایی که فرزند سوم آنها پس از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به دنیا آمده مورد توجه قرار گیرد. همچنین سامانه برخط برای صدور شناسه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و بیشتر (ماده (۲۵) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، راه‌اندازی مراکز تسهیلات زایمانی در مناطقی که دسترسی یک ساعته به پزشک ندارند (ماده (۴۹) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، کاهش در سن بازنشستگی برای مادرانی که صاحب فرزند می‌شوند (بند «ت» ماده (۱۷) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، مهدکودک سازمانی (ماده (۲۲) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، بیمه درمان ناباروری (ماده (۴۳) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، توسعه فرهنگ واسطه‌گری در امر انتخاب همسر (ماده (۳۷) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) در جدول (۲۳) و اختصاص بخشی از اعتبار این جدول برای اجرایی شدن موارد یاد شده از محل بند‌های «افزایش مشارکت و مردمی‌سازی و انجام فعالیت فرهنگی و ردیف اجرای احکام عمومی مندرج از قانون جوانی جمعیت» ایجاد شود. همچنین مصادیق عبارت «اجرای احکام عمومی مندرج از قانون جوانی جمعیت» در جدول (۲۳) لایحه بودجه روشن شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت / شهرداری تهران اصلاً همکاری نمی‌کند
  • اعتبار ۷ هزار میلیاردی برای تکمیل پروژه بزرگراه شمالی کرج
  • تحقق ۶۷ مصوبه سفر اول رییس جمهور به مرکزی
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی با ۱۸۸ هزار میلیارد تومان تکمیل شد
  • برای عمق بخشی به مسائل باید از همدلی استفاده کرد
  • احداث ۲ پل‌ روگذر و زیرگذر در گنبدکاووس قطعی شد
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد