Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@03:38:26 GMT

جذب بودجه ملی برای پروژه های قم

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۹۱۳۵۰

جذب بودجه ملی برای پروژه های قم

استاد دانشگاه گفت: باید بودجه‌های ملی برای قم دریافت کنیم یکی از مسائلی که به دنبال آن هستم جذب بودجه‌های ملی برای پروژه‌های استانی است زیرا این پروژه‌ها در قم ظرفیت‌های ملی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی ملایی منتخب مردم قم در شورای اسلامی شهر قم درگفتگو با خبرنگار قم فردا، اظهار داشت : چند اولویت را در شورای اسلامی شهر قم مدنظر دارم که پیگیری خواهم کرد ابتدا از قلمرو ساختاری و اداری شورا باید اصلاح شود از این جهت که ۱۳ نفر شورای اسلامی شهر قم را تشکیل می دهند پیکره‌های جدایی هستند که با انتخاب مردم کنار همدیگر قرار میگیرند و متاسفانه خود شورای شهرها در کشور یک سند برنامه ندارند و غیره مشخصی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: باید مشخص شود اعضای شورای شهر در این ۴ سال که مسئولیت را بر عهده دارند می خواهند به کجا برسد و قرار است چه پروژه هایی تعریف شود و چه مقدار قرار است  طرح تعریف شود تا به یک نتیجه مطلوب برسیم نکته دیگر اینکه یکی از دغدغه هایی که همواره خودم داشتم این بود که یک مرکز رصد و پایش، پژوهش و آینده پژوهی در شورا نیاز داریم و باید تشکیل شود.

ملایی ادامه داد :مرکز رصد و پایش پژوهش و آینده پژوهی می‌تواند نظام مسئله را در مدیریت شهری تعریف و بررسی کند آمایش داشته باشد، باید شناسایی شود که آسیب ها در هر منطقه چه چیزی است و در حوزه های مختلف چه کارهایی باید انجام شود این مرکز رصد و پژوهش می تواند به این مهم دست پیدا کند.

 استاد دانشگاه بیان داشت: مرکز رصد و پایش مانند یک برج دیده بان است که نیازمند مشارکت نخبگان، فرهیختگان و اندیشمندان و افرادی که در این حوزه کارکرد نیاز است  صرفاً  حل مسئله در ورود به شورا مد نظر قرار گرفته می شود  اما متاسفانه نظام فکر وجود ندارد نظام فکر عالمانی که بتواند مسائل را به صورت دقیق بررسی کند و برای حل مسئله راهکار ارائه دهند.

 ملایی افزود: ظرفیت های بسیار خوبی در شهر قم ودر حوزه های فرهنگی و غیره وجود دارد اینکه چطور بتوانیم این ظرفیت‌ها به هم متصل کنیم نیازمند کار شبکه ای هستیم شبکه سازی فعالان در حوزه های مختلف از جمله فعالان اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی  باید انجام شود و از ظرفیت این فعالان برای پیشبرد مسائل شهری بهره ببریم.

برای شبکه سازی هم اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی استفاده خواهیم کرد.

وی عنوان داشت: همچنین یکی از مسائلی که باید در شورا پرداخته شود سامانه ارتباط با مردم است این سامانه باید به صورت نظام مند ارتباط با مردم را تعریف کند اعضای شورای شهر باید در طول زمانی که مسئولیت دارند  حرف ها و درد دل ها و خواسته های مردم را بشنوند زیرا بسیاری از مردم گلایه دارند که ما با اعضای شورای شهر ارتباطی نداریم.


استاد دانشگاه تاکید کرد:  مدیریت شهری باید به پروژه ای  شهری بپردازد و پروژه ها بر اساس این اولویت ها تعریف شود اولویت برای مناطق گذاشته شود که تشنه پروژه های شهری هستند همچنین با توجه به اینکه در نیروگاه تراکم جمعیتی نسبتاً خوبی وجود دارد همچنین محله های چهارمردان و آذر ظرفیت های بسیار بالایی دارد و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری تا پیش از انقلاب در قم این کار انجام نشده است که این شهر تشنه انجام پروژه‌های عمرانی است .

وی ادامه داد: جذب  سرمایه‌گذار برای پروژه‌ها در این مناطق را در دستور کار خود دارم همچنین باید  بودجه‌های ملی برای قم دریافت کنیم  یکی از مسائلی که به دنبال آن هستم جذب بودجه‌های ملی برای پروژه‌های استانی است زیرا این پروژه‌ها در قم ظرفیت‌های ملی هستند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بودجه های ملی برای پروژه ها مرکز رصد شورای شهر ظرفیت ها شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۱۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای شهر قم برای سفر رئیسی بودجه تصویب نکرد

روزنامه ایران نوشت: سرپرست روابط عمومی استانداری قم از سفر بدون تشریفات رئیس جمهور به استان قم خبر داد.

علی اقبالی در این باره گفت: رویکرد سفرهای استانی رئیس جمهور در دولت سیزدهم حذف تشریفات و خدمت رسانی به مردم با حداقل هزینه بوده و یکی از مهم‌ترین تلاش‌های دولت، ارتباط چهره به چهره هر چه بیشتر مسئولان با مردم، حضور در بین مردم و شنیدن صحبت ها و توجه به درد دل های مردم از نزدیک است.

سرپرست روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم تصریح کرد: برداشت از منابع عمومی شهری و هزینه در سفر رئیس جمهور با رویکرد استاندار قم در تضاد جدی قرار دارد و به این دلیل نیز از اعضای محترم شورای شهر قم، ضمن تشکر از دغدغه‌های میهمان نوازی، درخواست داریم چنانچه خبر تصویب بودجه‌ای برای استقبال از رئیس جمهور توسط شهرداری قم مقرون به صحت است، نسبت به لغو آن مصوبه اقدام فرمایند و آن اعتبار را صرف آبادانی و پیشرفت شهر قم نمایند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعتبار ۷ هزار میلیاردی برای تکمیل پروژه بزرگراه شمالی کرج
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی با ۱۸۸ هزار میلیارد تومان تکمیل شد
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی بودجه تصویب نکند
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی بودجه تصویب نکرد
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه