Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد گفت: رویکرد بودجه ۱۴۰۰ شهرداری خرم‌آباد عمدتاً عمرانی و درجهت حل مشکلات شهر خرم‌آباد خواهد بود.

زهرا نظری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه، بودجه سال ۱۳۹۹ شهرداری خرم‌آباد ۳۰۴ میلیارد مصوب شده بود، اظهار کرد: بودجه سال ۱۴۰۰ به ۴۳۶ میلیارد تومان خواهد رسید که حدود ۱۵۷ میلیارد تومان از آن جاری و ۱۷۹ میلیارد تومان نیز بودجه عمرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه طبق ماده ۶۸ قانون شهرداری‌ها که باید بودجه شهرداری علاوه بر ضوابط وزارت کشور، حداقل ۶۰ درصد جاری و ۴۰ درصد عمرانی باشد تصریح کرد: یکی از ویژگی مثبت بودجه ۱۴۰۰ شهرداری خرم‌آباد که با دخالت شورا تغییراتی در آن ایجاد شده این است که ۳۶ درصد بودجه جاری و ۶۴ درصد عمرانی خواهد بود یعنی علاوه بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، پروژه‌هایی تعریف شده که عمرانی و در راستای توسعه شهر هستند که با این حساب حدود ۱۷۹ میلیارد در سال آینده کار عمرانی در شهر رقم خواهد خورد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد ادامه دهد: توسعه زیرساخت‌ها، توزیع عادلانه منابع در تمام نقاط شهر با اولویت توجه به توسعه محلات کمتربرخوردار، تسهیل و روان‌سازی عبور ومرور، توجه به مدیریت هزینه‌ها و انضباط مالی، اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام، تداوم نهضت آسفالت و زیرسازی معابر، توسعه فضای سبز با ایجاد پارک‌های محلی، تأکید بر احداث پارکینگ‌های طبقاتی خصوصاً در هسته مرکزی شهر، را از ویزگی‌های عمده بودجه سال آینده برشمرد.

وی گفت: با توجه به رویکرد بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری که عمدتاً عمرانی است، چند پروژه برای اولین بار توسط شورا در بودجه ۱۴۰۰ پیش‌بینی شده که قطعاً قبل از سال جدید آغاز می‌شود می‌شود.

نظری تصریح کرد: پروژه تقاطع سه سطحی ۶۰ متری بلوار ولایت، تقاطع غیرهمسطح کوی فلسطین به خیابان شریعتی یا اصلاح رمپ‌های آن، آسفالت و زیرسازی معابر، تکمیل پروژه سراب شهوا به عنوان یک قطب گردشگری، بازگشایی خیابان ۷۵ متری، پیاده محور کردن خیابان مجاهدین اسلام، جاده ساحلی پل جهادگران و دیواره ساحلی آن، کمک به اجرای طرح جامع مدیریت پسماند و تهیه ماشین‌آلات و ناوگان جمع‌آوری حمل زباله، توسعه فضای سبز با احداث پارک‌های بزرگ، محله‌ای و ویژه بانوان از جمله پروژه‌های تاکید شده در بودجه سال ۱۴۰۰ هستند.

وی افزود: توسعه و افزایش میزان اعتبارات برای نورپردازی و توسعه مبلمان شهری را از دیگر اولویت‌های بودجه نام برد و تصریح کرد: مجموعه فرهنگی اجتماعی ورزشی و تفریحی بانوان، پروژه بام کوچک شهر خرم‌آباد در پارک کوهستانی منطقه جنوب شهر و احداث باغ گل‌ها و گیاهان دارویی با مساحت حدود پنج هکتار در در اراضی دارای کاربری فضای سبز پادگان ۰۷ برای اولین بار ردیف بودجه گرفته و در سال آینده اجرا می‌شود.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد با بیان اینکه، تکمیل پروزه‌های نیمه‌تمام در بودجه دیده شده است، گفت: با توجه به اینکه رویکرد بودجه امسال عمرانی است امیدواریم با تلاش همگانی بتوانیم به‌سوی یک خرم‌آباد بهتر، سرسبزتر و توسعه‌یافته‌تر قدم برداریم.

کد خبر 472636

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پروژه هاي عمراني پروژه های نیمه تمام شورای شهر خرم آباد زهرا نظری لایحه بودجه شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهر خرم آباد بودجه ۱۴۰۰ بودجه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۱۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پردیس دریایی دانشگاه‌های مطرح کشور به هرمزگان منتقل می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر مهدی دوستی شامگاه چهارشنبه در نشست کارگروه توسعه دریا محور استان عدم وجود ارتباط بین سیستم‌های نرم‌افزاری دستگاه‌های مرتبط با اقتصاد دریا را مانعی پیش‌روی توسعه دریا محور دانست و اظهار کرد: لازم است با همکاری دستگاه‌های مختلف اتصال سیستم‌های نرم افزاری به هم محقق شود و الگویی متعارف در این حوزه تعریف شود.

وی با بیان اینکه کلان تصویر توسعه دریا محور در کشور هنوز شفاف نشده است، افزود: لازم است با استفاده از گروه‌های کارشناسی و مشاوران زبده و بین‌المللی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های ناشناخته حوزه دریا که کشورهای دیگر به آن ورود کرده‌اند شناسایی شود.

دوستی ادامه داد: با توجه به اهمیت شناسایی زمینه‌های ارزش‌افزایی در دریا مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه دریا را مأمور کرده‌ایم تا در دو حوزه نقطه نظرات خود را اعلام کنند نخست موانع نرم‌افزاری موجود در حوزه کاری و اصلاحات مورد نیاز نرم افزاری و دوم آماده کردن طرح‌های توجیهی جذب سرمایه‌گذار در بخشی که متولی آن هستند.

استاندار هرمزگان تعریف توسعه را تمرکز بر روی مزیت‌های نسبی و تعریف زنجیره ارزش دانست و گفت: معتقد هستم اقتصاد مانند شیمی است و ما اگر محیط را بهبود ببخشیم فرآیند مدنظر اتفاق خواهد افتاد از این رو تمرکز ویژه‌ای روی بهبود محیط اقتصادی استان داشتیم و حاصل آن کسب رتبه نخست امنیت سرمایه گذاری کشور در سه فصل پیاپی و جذب ۷۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بوده است.

وی خاطرنشان‌کرد: از میزان سرمایه‌گذاری‌های جذب شده در استان پروژه‌هایی به ارزش ۳۸۰ هزار میلیارد تومان آغاز شده است که بالای ۱۰ درصد پیشرفت دارد.

دوستی با اشاره اهمیت توجه به جزایر استان و تعریف اقدامات مرتبط با آن‌ها ذیل اقتصاد دریا محور گفت: اخیراً به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد داده‌ایم که توسعه دریا محور و جزایر سه گانه را در کتب درسی دانش‌آموزان درج کند

وی با اشاره به نشست اخیر استانداران با رئیس جمهور و طرح تأسیس پردیس دانشگاه‌های دریایی کشور در هرمزگان خاطرنشان‌کرد: این پیشنهاد با موافقت رئیس جمهور روبرو شد و در همان جلسه به وزیر علوم دستور دادند که ترتیب این امر داده شود از این رو ۱۸۰۰ هکتار زمین در شهر جدید خلیج‌فارس به عنوان محدوده آموزشی در نظر گرفته‌ایم تا پردیس دانشکده‌های دریایی کشور در آن جا مستقر شوند.

کد خبر 6100938

دیگر خبرها

  • توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند
  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • رئیس جمهور با انتقال دانشگاه‌های دریایی به هرمزگان موافقت کرد
  • مشکلات توسعه فیبر نوری به روایت مدیران اپراتورهای ثابت / شهرداری تهران اصلاً همکاری نمی‌کند
  • پردیس دریایی دانشگاه‌های مطرح کشور به هرمزگان منتقل می‌شود
  • اعتبار ۷ هزار میلیاردی برای تکمیل پروژه بزرگراه شمالی کرج
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی با ۱۸۸ هزار میلیارد تومان تکمیل شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • برای عمق بخشی به مسائل باید از همدلی استفاده کرد